Farmors nya kläder

Fåtölj-mod.-Farmor-Carl Malmsten-O.H Sjögren-Tranås.-omklädd-ulltyg-fanny aronsen
Carl Malmsten Fåtölj + fotpall 'Farmor' Design 1956. Tillverkas av O.H Sjögren.

Carl's Farmor hade med tiden blivit en ganska trist tant, och en komplett makeover var på sin plats. Figuren var det inget fel på, alla former satt fortfarande precis där dom skulle, men kläderna var minst sagt gammaldags. Bort med det gamla trista, underkjol och allt, och på med nya fräscha textilier. I det här fallet valdes snygga 'Balder' ,i en lite vågad lila nyans, ur fantastiska Fanny Aronson's kollektion för Kvadrat | Sanden. Snittet är modernt men propert, och passar perfekt för en kurvig dam som Farmor. Och vips så förvandlades den så trista tanten, till en chic dam i sina bästa år.

 

Från en möbeltapetserares synvinkel är möbelmästaren Carl Malmsten's stoppmöbler en dröm att jobba med, kvaliteten är hög, materialvalet är oklanderligt, och möblerna är designade för att kunna renoveras och uppdateras, gång på gång. Har du också en Farmor, vår fru, Oskar, Lata greven, Rund rygg, Häggbom, Samsas,Jätte-Padda eller någon annan av Malmstens många modeller, som behöver en makeover. Eller behöver du hjälp att skaffa en, vi hjälper dig gärna med att både hitta och klä om Malmsten möbler. Kontakta oss gärna för ett prisförslag.

 

 

Write a comment

Comments: 0